Make your own free website on Tripod.com
     
     

   

Tempahan boleh dibuat dengan kami atau rakan niaga kami beberapa bulan sebelum kedatangan anda untuk memastikan segalanya sudah tersedia sebelum ketibaan anda.

KONFIRMASI:
Pengesahan tempahan akan dilakukan dalam masa 2 hari setelah kami menerima semua maklumat tempahan anda DISERTAI dengan satu salinan transaksi pembayaran ke dalam bank kami dalam bentuk digital.

TEMPAHAN:
Pembayaran sebanyak 50% (deposit yang dapat dikembalikan) sewaktu tempahan diperlukan untuk menvalidasikan transaksi tersebut. Deposit tersebut akan dipakai semasa anda check-in ke hotel kami.

PEMBATALAN:
25% dari deposit anda akan hilang sekiranya pembatalan dibuat dalam tempoh 48-jam dari tarikh kedatangan.
Deposit tidak akan dikembalikan sekiranya pembatalan dibuat dalam tempoh waktu kurang 24-jam dari tarikh kedatangan.

DEPOSIT:
- Tidak dapat bertukar milik
- Dapat dipindahkan untuk perubahan waktu kedatangan, kamar dan jumlah tamu yang menginap.

PERTUKARAN KAMAR:
Anda harus memaklumkan ke kami seminggu sebelum kedatangan anda. Pertukaran ke kamar yang lebih mahal mengharuskan anda untuk menambah jumlah deposit. Kami tidak akan mengembalikan perbezaan harga sekiranya pertukaran dibuat ke kamar yang lebih murah kerana deposit tersebut masih berlaku selama penginapan anda bersama kami.

Sekiranya anda memerlukan sebarang bantuan sebelum ketibaan anda seperti katil tambahan atau bercuti bersama anak-anak anda, janganlah segan untuk memaklumkan kepada kami. Kami berbesar hati untuk membantu supaya percutian anda bebas masalah dan lancar.
 

     

  Designed by
SapSamSok for
Kuta Bungalows